Tagged: Plane per Shtepi dy Katshe

Plane per Shtepi dy katshe, shtepi te bukura dy kateshe, te cilat jane moderne dhe kane nje shfrytezueshmeri maksimale te hapesirave brenda shtepis.

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.