Plane per Shtepi – Kodi 001

 • Plane per Shtepi - Kodi 001 - 1
  Plane per Shtepi - Kodi 001 - 1
 • Plane per Shtepi - Kodi 001 - 2
  Plane per Shtepi - Kodi 001 - 2
 • Plane per Shtepi - Kodi 001 - 3
  Plane per Shtepi - Kodi 001 - 3
 • Plane per Shtepi - Kodi 001 - 4
  Plane per Shtepi - Kodi 001 - 4
 • Plane per Shtepi - Kodi 001 - 5
  Plane per Shtepi - Kodi 001 - 5
 • Plane per Shtepi - Kodi 001 - 6
  Plane per Shtepi - Kodi 001 - 6

Plane per Shtepi – Kodi 001

Detalet:
Nivelet: Nje katshe

Përshkrimi:
Kjo shtëpi është shum e rehatshme, dhe është e tipit një-katëshe. Shtëpia është e dizajnuar me një garazh të dyfishtë në pjesën e përparme të ndërtesës. Muret e jashtëme dhe trupi i shtëpisë janë të zbukuruar me detaje moderne dekorative.
Nga brenda është e ndarë në dy pjesë: Zonën e ditës dhe atë të natës. Zona e ditës përfshin një dhomë të gjërë me një lustrim të madhë dhe një dhomë ngrënie, si dhe një qasje të drejtpërdrejtë në kuzhinë, e cila mund të ndahet nga dhoma e ngrënies me një derë rrëshqitëse. Pjesa e majtë e shtëpisë përbën zonën e natës ku përfshihet një banjo dhe tre dhoma gjumi. Një nga dhomat e gjumit ka një dalje në tarracë të mbuluar. Një tjetër avantazh i këtij projektimit është një dalje e drejtpërdrejtë nga brenda shtëpisë për në garazh.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.