Plane per Shtepi – Kodi 002

  • Plane per Shtepi - Kodi 002 - 1
    Plane per Shtepi - Kodi 002 - 1
  • Plane per Shtepi - Kodi 002 - 2
    Plane per Shtepi - Kodi 002 - 1

Plane per Shtepi – Kodi 002

Detalet:
Nivelet: Nje katshe

Përshkrimi:
Ky plane per shtepi është e tipit nje katshe me tre dhoma gjumi, një dhomë të gjërë për qëndrim gjatë ditës e cila është edhe qendra ku zhvillohet një jetë familjare dhe një garazh të dyfishtë të ndërtuar në trupin e ndërtesës. Kuzhina ka një depo të vogël ngjitur me të. Zona e natës e shtëpisë përbëhet nga tre dhoma të rehatshme dhe një banjo të veçantë.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.