Plane per Shtepi – Kodi 003

  • Plane per Shtepi - Kodi 003
    Plane per Shtepi - Kodi 003 - Fasada Ballore
  • Plane per Shtepi - Kodi 003
    Plane per Shtepi - Kodi 003 - Fasada Mbrapa

Plane per Shtepi – Kodi 003

Detalet:
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 8.12 m

Përshkrimi:
Një plane per shtepi elegante, e tipit dy katshe, me garazh, në një stil të një vile moderne mirëpo ka nuanca nga klasikja, me një dhomë moderne të ndenjës në anën e përparme. Muret të thjeshta por të dekoruar me detaje elegante. Shtëpia ka një garazh të vetme të vendosur në anën e majtë.
Nga brendia përbën dhomën e ndejës, një dhomë për ngrënie dhe një kuzhinë që janë të ndara me një derë rrëshqitëse. Si në dhomën e ngrëniesë, ashtu edhe në dhomën e ndenjës ka një hyrje për në tarracë e cila është e mbuluar. Mbi tarracë është i vendosur një ballkon i madh, me dalje nga dhoma e gjumit.
Zona e natës është e organizuar në katin e parë. Ka katër dhoma gjumi të rehatshme dhe një banjo ku ka edhe pjesën për larjen dhe hekurosjen e rrobave.
Ky dizajn i shtëpis është për njerëzit të cilët e vlerësojnë karakterin e ndërtesave moderne. Risi e mureve të ndërtesës janë edhe detajet prej druri që e bëjnë shtëpinë të duket e madhe si në qytete ashtu edhe në fshatëra.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.