Plane per Shtepi – Kodi 004

  • Plane per Shtepi - Kodi 004
    Plane per Shtepi - Kodi 004 - Fasada Mbrapa
  • Plane per Shtepi - Kodi 004
    Plane per Shtepi - Kodi 004 - Fasada Ballore

Plane per Shtepi – Kodi 004

Detalet:
Nivelet: Me papafingo
Lartësia: 7.93 m

Përshkrimi:
Eshtë një shtëpi me një papafingo të përdorshëme, me një trup modern dhe detaje të sofistikuara.
Në katin e parë, në hyrjen nga dera kryesore e shtëpisë ndodhet një zyrë e cila ka hyrjen-daljen e saj për në kopsht. Ka një garazh. Më tej, shtëpia ka një zonë për qëndrim gjatë ditës, një dhomë për ngrënie e cila ka edhe një kuzhinë të kombinuar. Papafingo përshtatë katër dhomat e gjumit me hyrje në të dy ballkonet, gjithashtu ka një banjo të rehatshme, dhoma kryesore e gjumit ka edhe të ndërtuar edhe një garderob.
Kjo shtëpi është një zgjedhje e mir për të gjithë ata që vlerësojn një shtëpi me funksionalitet dhe me një arkitekturë moderne.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.