Plane per Shtepi – Kodi 006

  • Plane per Shtepi - Kodi 006
    Plane per Shtepi - Kodi 006 - Fasada Ballore
  • Plane per Shtepi - Kodi 006
    Plane per Shtepi - Kodi 006 - Fasada nga Mbrapa

Plane per Shtepi – Kodi 006

Detalet:
Garazh: 42.41 m²
Nivelet: Me papafingo
Lartësia: 8.36 m

Përshkrimi:
Një plane per shtepi e rehatshme, dy katshe me nje imazh modern dhe me nje garazh te dyfishte, dhe tarraca ne katin perdhes. Dritaret e medha bejne drite ne tere hapesiren e brendshme. Elementet dekorative prej druri jane pjese delikate e dizajnit. Kati perdhes ka nje zone ne te cilen gjendet dhoma e ndejes, dhomen e ngrenies e cila ka një dalje per ne kopesht dhe kuzhine.
Ne papafingo dhomat e gjumit jane te kombinuara dhe kane perafërsisht te njejten madhesi. Dhoma kryesore e gjumit ka nje garderobe dhe banjon e vet.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com
Web: www.planepershtepi.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.