Plane per Shtepi – Kodi 007

 • Plane per Shtepi - Kodi 007
  Plane per Shtepi - Kodi 007
 • Plane per Shtepi - Kodi 007
  Plane per Shtepi - Kodi 007
 • Plane per Shtepi - Kodi 007
  Plane per Shtepi - Kodi 007
 • Plane per Shtepi - Kodi 007
  Plane per Shtepi - Kodi 007
 • Plane per Shtepi - Kodi 007
  Plane per Shtepi - Kodi 007
 • Plane per Shtepi - Kodi 007
  Plane per Shtepi - Kodi 007
 • Plane per Shtepi - Kodi 007
  Plane per Shtepi - Kodi 007
 • Plane per Shtepi - Kodi 007
  Plane per Shtepi - Kodi 007

Plane per Shtepi – Kodi 007

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 6.75 m

Përshkrimi:
Një shtëpi elegante, dy-katëshe dhe e rehatshëme në stil modern, me një garazh të vetme dhe modern, mbi garazh ka terrace. Në katin përdhes ka një zone për qëndrim ditor, e cila është e lidhur me kuzhinën dhe dhomën e ndejës, gjithashtu ka një hyrje për një terracë. Gjithashtu në katin përdhes ka edhe banjo të madhe, një magazine të vogël nën shkallë. Në katin e parë janë tre dhoma me madhësi të ngjashme. Dhoma kryesore e gjumit ka të ndërtuar një garderobë për veshjet si dhe hyrjen në tarracë mbi garazh.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.