Plane per Shtepi – Kodi 009

  • Plane per Shtepi - Kodi 009
    Plane per Shtepi - Kodi 009
  • Plane per Shtepi - Kodi 009
    Plane per Shtepi - Kodi 009

Plane per Shtepi – Kodi 009

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 8.08 m

Përshkrimi:
Një shtëpi e thjeshtë moderne në stilin e vilës, me një garazh të dyfishtë, një tarracë, me një tarracë mbi garazh dhe një dhomë shum të rehatshme në katin e parë. Interiori i shtëpisë është projektuar për ata njerëz që e kërkojnë dhe e vlerësojnë nje shtëpi praktike dhe funksionale.
Funksionalisht, brendësia e shtëpis është e ndarë në dy zona, zonën e ditës, që ndodhet në katin e përdhes dhe zonën e natës që ndodhet në katin e parë.
Në zonën ditës, ndodhet një zyrë, një dhomë e gjërë e ndejës dhe një kuzhinë me një depo të veçantë. Shkallët nga kati përdhes për në katin e parë, janë pjesë përbërëse e dhomës së ndejës, dhe si rrjedhojë e kësaj nuk ka humbje të hapësirës për të bërë shkallë të veçanta.
Në zonën e natës ka tre dhoma gjumi të mëdha, secila prej tyre ka edhe një hapësirë për gardërobë, dhe një banjo me një lavanderi të rehatshme. Dhoma kryesore e gjumit ka të ndërtuar një garderobë për veshjet dhe hyrje për në tarracë. Tarracë është vendosur mbi garazh dhe kjo është një vend i përkryer për të soditur ambientin përreth.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.