Plane per Shtepi – Kodi 010

  • Plane per Shtepi - Kodi 010
    Plane per Shtepi - Kodi 010
  • Plane per Shtepi - Kodi 010
    Plane per Shtepi - Kodi 010

Plane per Shtepi – Kodi 010

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 8.96 m

Përshkrimi:
Ky plan është një ide moderne e një shtëpie funksionale. Trupi i saj i thjeshtë dhe çatia piramidale theksojn trendet më moderne në arkitekturë, dhe gjithashtu ka edhe një garazh në pjesën para shtëpis.
Pjesa e brendshme është e gjërë dhe e rehatshme. Pjesa e dhomës së ndejës ka një hyrje të drejtpërdrejtë për në tarracë. Vendi i ngrënie është e vendosur në qendër. Mbi aneks ka një hapësirë boshe që e bënë dhomën të duket edhe më e gjerë. Në katin e përdhes ka edhe një zyrë të rehatshme për të punuar në shtëpi dhe gjithashtu ka një banjo. Në katin e parë janë tre dhoma gjumi shum komode, dhe gjithashtu ka dy banjo.
Ky plan është një ofertë e përkryer për njerëzit që duan shtëpi të bukur, funksionale dhe të rehatshme.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.