Plane per Shtepi – Kodi 011

  • plane-per-shtepi-kodi-011-1
    Plane per Shtepi - Kodi 011
  • Plane per Shtepi - Kodi 011
    Plane per Shtepi - Kodi 011

Plane per Shtepi – Kodi 011

Detalet:
Garazh: Pa garazh
Nivelet: Një-katëshe
Lartësia: 4 m

Përshkrimi:
Ky planë është një e një shtëpie një katëshe me një trup kompakt dhe modern. Në pjesën e natës ka tre dhoma gjumi dhe një banjo të rehatshme. Ndërtimi i thjeshtë na lejon që të bëjmë manovrime në pjesën e brendshme. Muret ndarëse mund të lëvizet lirshëm ose të hiqen sipas nevojës. Zona e ditës përmban dhomë të gjerë të kombinuar dhe me kuzhinë të hapur. Gjithashtu ka një depo të dobishëme në kuzhinë dhe gjithashtu një WC shtesë. Në dhomën e ndjenjes dhe dhomën kryersore të gjumit ka një hyrjet-dalje e cila të dërgonë direktë për tek tarraca e cila është e mbuluar.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.