Plane per Shtepi – Kodi 012

  • Plane per Shtepi - Kodi 012
    Plane per Shtepi - Kodi 012 - Fasada Ballore
  • Plane per Shtepi - Kodi 012 - 2
    Plane per Shtepi - Kodi 012 - Fasada Mbrapa

Plane per Shtepi – Kodi 012

Detalet:
Garazh: Pa garazh
Nivelet: Nje katshe
Lartësia: 5.52 m

Përshkrimi:
Ky plan është shum funksional, është e tipit shtëpi një-katëshe dhe e ndarë në tri zona: zona e ditës që është pak më e ngritur, zonën e kuzhinës ku në hyrje ka një papafingo dhe zona e natës e cila ka tre dhoma të gjumit. Zona e ditës është një vend për tu relaksuar, gjithashtu edhe një vend romantik, efekt që jepet nga kamini. Kuzhina është e hartuar në pjesën qendror dhe ka një hyrje nga dhoma e ndejës, ka dritare të mëdha në anën e tarracës dhe ju mund të shihni panoramë e kopështit tuaj, dhe gjithashtu ka një depo. Dhoma kryesore e gjumit është projektuar në atë mënyr e cila ka një dhomë shtesë që mund të funksionojë si një banjo apo garderob për veshjet.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.