Plane per Shtepi – Kodi 013

  • Plane per Shtepi - Kodi 013
    Plane per Shtepi - Kodi 013
  • Plane per Shtepi - Kodi 013
    Plane per Shtepi - Kodi 013
  • Plane per Shtepi - Kodi 013
    Plane per Shtepi - Kodi 013

Plane per Shtepi – Kodi 013

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 7.05 m

Përshkrimi:
Plane per Shtepi, shtepi te bukura është e projektuar në stil modern me një garazh të ndërtuar në trupin e saj. Dhoma e ndejes ka nje tarracë te bashkangjitur ne pjesen përpara (në jug), e cila eshte e dizajnuar me disa dru dekorativ, gjithashtu edhe kuzhina ka nje dritare në anën e kopeshtit. Dhoma e ndejes së bashku me kuzhinën dhe dhomën e ngrënies krijojnë një hapësirë të hapur dhe mjaft komode. Në kuzhinë ka një depo të madhe.
Kamini është i vendosur në zemër të shtëpisë, dhe si rrjedhoj ju mund ta shikoni flakën nga dhoma e ngrënies dhe nga divani në dhomën e ndejës. Në katin përdhes ka një dhomë shtesë me dritare në anën kopështit dhe ajo mund të funksionojë si një dhomë për mysafir, si një zyrë në shtëpi ose si dhomë gjumi. Ngjitur me këtë dhomë gjendet banjo e cila ka edhe hapësirën për dush. Në katin e parë që ka një lartësi prej 2,65 metra, ka dy dhoma që janë të ndriçuara mirë dhe se kanë hapësira për dollapë. Ekziston edhe një dhomë e gjumit që ka një hyrje private për në tarracën mbi garazh dhe një dollapë të veçantë.
Banjo është e përbashkët, dhe është e ndriçuar me dy dritare të madhësis së plotë që do të mundësojn të kryeni një dush të rehatshëm.
Garazhi është i kombinuar direkt me shtëpinë.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.