Plane per Shtepi – Kodi 014

  • Plane per Shtepi - Kodi 014
    Plane per Shtepi - Kodi 014 - Fasada Ballore
  • Plane per Shtepi - Kodi 014
    Plane per Shtepi - Kodi 014 - Fasa Mbrapa

Plane per Shtepi – Kodi 014

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Me papafingo
Lartësia: 7.57 m

Përshkrimi:
Plane per shtepi, dy katshe, Shtepi te Bukura atraktive me karakter inovativ dhe shum funksional. Trupi tradicional me një çati, është pasuruar me detaje moderne. Avantazhi i këtij projektimi është mundësimi i manovrimit të mureve të brendshme ose duke hequr muret ndarëse sipas dëshirës së pronarit. Zona ditë në katin e përdhes përmban një dhomë të gjerë e cila është dhoma e ndejës. Kuzhina është e mbyllur pjesërisht me një mur në të cilin e ka të projektuar një kamin. Ekziston edhe një dhomë shtesë që mund të funksionojë si një zyrë në shtëpi, një WC të vogël, një garazh të dyfishtë dhe një dhomë të madhe tjetër.
Në katin e parë janë tre dhoma gjumi me një banjo të rehatshme. Dhoma kryesore e gjumit ka banjon e vet dhe një hyrje të gjerë për në tarracë. Të gjitha dhomat janë të mirë ndriquar në sajë të përdorimit të dritarëve të mëdha.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.