Plane per Shtepi – Kodi 015

 • Plane per Shtepi - Kodi 015
  Plane per Shtepi - Kodi 015
 • Plane per Shtepi - Kodi 015
  Plane per Shtepi - Kodi 015
 • Plane per Shtepi - Kodi 015
  Plane per Shtepi - Kodi 015
 • Plane per Shtepi - Kodi 015
  Plane per Shtepi - Kodi 015

Plane per Shtepi – Kodi 015

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 9.22 m

Përshkrimi:
Plane per shtepi me dizajn modern me një garazh të vendosur në pjesën para ndërtesës. Pjesa e brendshme e shtëpisë përbanë një sallën të gjerë në hyrje me një gardërobë për të lënë xhaketë. Një hapësir elegante na çon në dhomën e ndejës, e cila ka të montuar një oxhak (kamin) dhe një aneks kuzhine në krahun e djathtë të shtëpis. Në katin e përdhes ka një dhomë shtesë që ka afër 12 metra katror. Një hapërsi e shkurtër ndan pjesën e lavanderis dhe banjos. Kjo hapësir dërgonë gjithashtu për në garazh, e cila ka një dhomë të shërbimeve me një hyrje të drejtpërdrejtë për në kopsht. Në katin e parë ka tre dhoma gjumi, dy nga të cilat janë të gjëra e të bukura, gjithashtu kanë të ndërtuar edhe një banjo. Dhoma kryesore e gjumi është e pajisur me banjo të vet dhe një hyrje për në tarracën mbi garazh.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.