Plane per Shtepi – Kodi 016

  • Plane per Shtepi - Kodi 016
    Plane per Shtepi - Kodi 016
  • Plane per Shtepi - Kodi 016
    Plane per Shtepi - Kodi 016

Plane per Shtepi – Kodi 016

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 7.84 m

Përshkrimi:
Ky është një dizajn i një shtëpie moderne me një trup interesant dhe me dhoma shumë funksionale. Ka një paradhomë të madhe në hyrje në të cilin ka hapësirë për të vendosur një dollap të madhë. Kjo pjesë të çon për në zonën e ditës që përmban një dhomë të rehatshme dhe të mirë ndriçuar, ka të kombinuar dhomën e ngrënies dhe pjesërisht kuzhinë. Në katin e përdhesë ka edhe një dhomë shtesë të dizajnuara, e cila mund të funksionojë si një zyrë në shtëpi apo një dhomë gjumi, dhe ka banjo e vet e cila është shum e përshtatshëme. Gjithashtu ka edhe një dhomë të shërbimeve e cila ka një hyrje të drejtpërdrejtë për në kopsht. Në katin e parë është e vendosur zona e natës. Ka tre dhoma gjumi, një banjo, një dhomë për lavanderi dhe një pjesë tjetër të përbashkët, e cila është ndërtuar për tu shfrytëzuar si garderobë apo si një dhomë magazinimi. Dhoma kryesore e gjumit është ndërtuar në atë mënyrë që të jap një hapësir private, e dizajnuar me mobilie të rehatshme.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.