Plane per Shtepi – Kodi 017

 • Plane per Shtepi - Kodi 017
  Plane per Shtepi - Kodi 017
 • Plane per Shtepi - Kodi 017
  Plane per Shtepi - Kodi 017
 • Plane per Shtepi - Kodi 017
  Plane per Shtepi - Kodi 017
 • Plane per Shtepi - Kodi 017
  Plane per Shtepi - Kodi 017

Plane per Shtepi – Kodi 017

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Nje katshe
Lartësia: 4.2 m

Përshkrimi:
Plane per shtepi nje katshe, është shtëpi për një familje, ka një garazh, është dizajnuar në mënyrë elegante dhe me një karakter moder. Eshtë e thjeshtë, ka trupin në formë kubi dhe është i pasuruar me dekorime të bëra nga materiale natyrore. Kjo shtëpi është projektuar si një shtëpi që kursen energjinë. Të gjitha dhomat kanë dyer të mëdha në ballkon, dhe në sajë të saj, përmes pjesës së brendëshme ju mund të shijoni kopështin tuaj. Terraca e mbuluar të japin më shumë hapësirë për të pushuar. Një paradhomë e gjerë në hyrje të çon për në zonën e ditë, e cila ka një dhomë të ndejës që bashkangjitet pjesërisht me kuzhinën. Ekziston edhe një depo e dobishme, një hapësirë për dollapë dhe një banjo e rehatshme me një dush dhe një lavanderi. Një përparësi tjetër e këti projektimit është një garazh kompakte dhe me hymje nga paradhoma.
Zona e natës është e ndarë në mënyrë të menduar mir në pjesën e mëtejshëme të shtëpisë. Ka tre dhoma gjumi shum komode, secila prej dhomave posedon një hapësirë për një dollap, dhe një banjo e përbashkët e madhe me një dritare të gjërë.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.