Plane per Shtepi – Kodi 018

  • Plane per Shtepi - Kodi 018
    Plane per Shtepi - Kodi 018
  • Plane per Shtepi - Kodi 018
    Plane per Shtepi - Kodi 018
  • Plane per Shtepi - Kodi 018
    Plane per Shtepi - Kodi 018

Plane per Shtepi – Kodi 018

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Me papafingo
Lartësia: 7.5 m

Përshkrimi:
Plane per Shtepi me dizajn te një shtëpie moderne, e tipit një katshe dhe me një garazh të dyfishtë të bashkangjitur. Skema e brendshme e shtëpis është shumë e qartë. Në anën e djathtë të paradhomës ka një garazh të gjerë dhe të dyfishtë. Në katin e përdhesë ka një dhomë të ndejës, një kuzhinë dhe një dhomë tëngrënies.
Kati i parë është i ndarë funksionalisht në një zonë të mbyllur për prindërit dhe një seksion për fëmijët, të cilat janë të kombinuara me një paradhomë të vogël. Një dhomë gjumi për prindërit e bollëshme, e cila përveç se është një dhomë e gjumit e rehatshme, do të mund të përdoret në një qoshe edhe për të punuar, gjithashtu ka edhe një pjesë të ndarë për garderobë, dhe gjithashtu një banjo. Fëmijët kanë dhoma të një madhësie të ngjashme dhe me një banjo të përbashkët.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.