Plane per Shtepi – Kodi 019

  • Plane per Shtepi - Kodi 019
    Plane per Shtepi - Kodi 019
  • Plane per Shtepi - Kodi 019
    Plane per Shtepi - Kodi 019

Plane per Shtepi – Kodi 019

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 7.57 m

Përshkrimi:
Plane per shtepi dy katshe, me një dizajn te një shtëpie me një trup të thjeshtë dhe ndërtimin që i referohet modeleve klasike moderniste. Ky plan i përshtatet shum mirë për ndërtimin në parcela urbane. Detajet dekorative shtojn modernitetin në këtë shtëpi. Ka dy kate të plota të projektuar bukur dhe ato ndahen në dy zona.
Katin përdhesë është zona e ditës dhe ka një dhomë të ndejës të gjerë që krijon një hapësirë të hapur me dhomë e ngrënies dhe kuzhinën. Në krahun e majtë ka një garazh me një hyrje të drejtpërdrejtë për në sallën e hyrjes dhe një dhomë të shërbimeve që është e vendosur mbi kurrizin e saj.
Kati i parë është zona nata që përmban tre dhoma gjumi shum komode, secila me hapësirë për një gardërobë të madhe, dhe një banjo të rehatshme.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.