Plane per Shtepi – Kodi 020

  • Plane per Shtepi - Kodi 020
    Plane per Shtepi - Kodi 020
  • Plane per Shtepi - Kodi 020
    Plane per Shtepi - Kodi 020

Plane per Shtepi – Kodi 020

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 8.81 m

Përshkrimi:
Plane per shtepi moderne i një shtëpie dy katshe me një garazh të dyfishtë të shtrirë në pjesën e përparme e cilat e bënë atë të përshtatshme edhe për një parcele të ngushtë të ndërtimit. Kulmi i ndërtesës është i mbuluar me një çati piramidale dhe ajo është e zbukuruar me elemente druri në muret e jashtëme. Dizajni ka një përbërje të qartë dhe funksionale.
Nga salla e hyrjes janë hyrjet për në paradhom në të cilën është projektuar një hapësirë për dollapë të mëdha. Në dhomën e shërbimeve mund të hyjmë nga garazha. Një dhomë e gjërë e ndejës, me dhomën e ngrënie dhe një kuzhinë të hapur krijonë një zonë të rehatshme për qëndrim ditor. Kjo zonë ka një qasje në tarracë e cila është e mbuluar pjesërisht. Oxhaku (kamini) është i kombinuar në mur në mes të dhomës së ngrënies dhe asaj të sallës.
Në katin e parë ka katër dhoma gjumi komode, një garderobë për veshjet dhe dy banjo, një prej të cilave është private në dhomë.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.