Plane per Shtepi – Kodi 022

  • Plane per Shtepi - Kodi 022
    Plane per Shtepi - Kodi 022
  • Plane per Shtepi - Kodi 022
    Plane per Shtepi - Kodi 022

Plane per Shtepi – Kodi 022

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 7.1 m

Përshkrimi:
Eshtë planë i një shtëpie funksionale, e tipit shtëpi dy-katëshe me një stilë modern. Elemente interesante të dekorimin të cilat i japin një karakter të veçantë. Dizajni dallon vetën me një tarracë të gjerë mbi garazh, të arritëshme nga kati i parë dhe kopshti.
Zona ditë është një dhomë e rehatshme e ndejës, e kombinuar me një kuzhinë dhe një dhomë ngrënies. Kuzhinë është projektuar të jetë e hapur, me një ujdhesë në qendër. Ajo mund të ndahet lehtë nga pjesa tjetër e dhomave me një mur të thjeshtë. Tavolina në dhomën e ngrënies është vendosur me pamje nga një dritare e madhe franceze. Kjo ju lejon për të drekuar në tarracë shum lehtë në ditët me motë të ngrohtë. Përveç kësaj, në katin përdhes është hartuar një zyrë në shtëpi me një hyrje nga salla e hyrjes.
Shkallët rehatshme me një ulje të çojë në zonën e natës. Ka dy dhoma gjumi pothuajse identike dhe një dhomë më të madhe për pronarët, me një dritare të madhe të kthyer nga kopshti. Një banjo të përbashkët dhe ka një hyrje për në tarracë, e cila ju lejon që të pushoni gjatë stinës së verës duke qenë i rrethuar nga natyra.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

Plane per Shtepi që mund të ju pëlqejn...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.