Plane per Shtepi – Kodi 023

  • Plane per Shtepi - Kodi 023
    Plane per Shtepi - Kodi 023
  • Plane per Shtepi - Kodi 023
    Plane per Shtepi - Kodi 023

Plane per Shtepi – Kodi 023

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 8.35 m

Përshkrimi:
Eshtë një shtëpi e një linje moderne, dhe e rehatshme. Plani është i tipit shtëpi dy-katëshe me një garazh ndërtuar në trupin e ndërtesës. Një përparësi e kësaj projektimit është një organizim funksional i dhomës së ndejës me aneksin e kuzhinës. Një tavolin e rehatshme është vendosur nga dritarja me një pamje të kopshtit. Në katin përdhes ka edhe një zyrë të rehatshme në shtëpi, e përsosur si për të punuar ashtu edhe për t’u çlodhur. Kati i parë përmban tre dhoma gjumi komode, një banjo dhe një garderob për veshjet. Dhoma kryesore e gjumit ka banjon e vet dhe një ballkon të bukur. Garazhi ka vend për një dhomë të shërbimeve, e nevojshme për të ruajtur mjetet e dobishme shtëpiake.
Ky plane është një shtëpi për njerëzit të cilët i vlerësojnë stil modern, realizimet praktike dhe karakterin delikat, por edhe unike. Detajet moderne dhe dekorimet e bukura e bëjë speciale këtë shtëpi dhe unike.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

Plane per Shtepi që mund të ju pëlqejn...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.