Plane per Shtepi – Kodi 024

  • Plane per Shtepi - Kodi 024
    Plane per Shtepi - Kodi 024
  • Plane per Shtepi - Kodi 024
    Plane per Shtepi - Kodi 024

Plane per Shtepi – Kodi 024

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 8.91 m

Përshkrimi:
Kjo shtëpi është e dizajnuar me një dizajn modern. Është e thjeshtë, trupi i saj i përsosur dhe lartësi projektuar interesante, dhe gjithashtu veshja e mureve të saj me qeramike e bëjnë që kjo shtëpi me gjithë trupin e tij të thjeshtë të ketë një imazh të veçantë.
Zona e ditës është një dhomë gjërë e ndejës me një oxhak që ndodhet në qendër, dhe e kombinuar me kuzhinën. Ka një hyrje praktike, tarracë të mbuluar që mund të përdoret gjatë takimeve sociale me miqtë apo familjen. Shtëpia ka një garazh të dyfishtë që ka një dhomë që shërben për ti ruajtur gjërat të ndryshme, ose mund të përdoret në rast të përdorimit të nxemjes qendrore me karburant.
Avantazhi shtesë i kësaj shtëpie është një dhomë që ndodhet në katin përdhesë që mund të përdoret si një dhomë për mysafir ose një zyrë. Shkallë të rehatshme dhe pa-pafingo me një organizim funksional nga dhomat e bën që në këtë dizajn ka një hapësirë për gjashtë dhoma. Përveç kësaj mbi garazh ka të projektuar një tarracë të gjerë.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.