Plane per Shtepi – Kodi 025

  • Plane per Shtepi - Kodi 025
    Plane per Shtepi - Kodi 025
  • Plane per Shtepi - Kodi 025
    Plane per Shtepi - Kodi 025

Plane per Shtepi – Kodi 025

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 8.42 m

Përshkrimi:
Eshtë një ofertë për ata që e vlerësojnë standardet moderne të një shtëpie. E thjeshtë, me trupi e përsosur, dhe e dekoruar me elemente të çelikut dhe elementet tjera të drurit. Ka edhe një garazh të vetme.
Pjesa e brendshme është e qartë, e lehtë dhe shum praktike. Dhoma e ndejës ka një oxhak (kamin) të montuar dhe një hapësirë për një tryezë ngrënie. Një kuzhinë funksionale me një dritare, ka edhe një depo. Në katin e parë ka katër dhoma gjumi të mëdha, të rehatshme dhe të mirë ndriquara. Dhoma kryesore ka ballkonin e vet.
Eshtë një shtëpi e cila është hartuar në bazë të një qasje moderne të kombinuar me atë tradicionale. Kjo shtëpi me siguri do të jetë një investim i sigurt që do të gëzohet edhe nga pas-ardhësit tuaj.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.