Plane per Shtepi – Kodi 026

  • Plane per Shtepi - Kodi 026
    Plane per Shtepi - Kodi 026
  • Plane per Shtepi - Kodi 026
    Plane per Shtepi - Kodi 026

Plane per Shtepi – Kodi 026

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 8.55 m

Përshkrimi:
Eshtë një shtëpi me një formë të hijëshme, e zbukuruar me kubëza nga qeramika. Stili i saj i referohet modeleve më të mira arkitektonike të huaja. Trupi modern i shtëpisë të tipit dy-katëshe do të përshtaten në çdo parcel ndërtimi. Në anën e kopshtit ka një tarracë të bukur me një pushimore, e cilat mund të shërbejn si një strehë gjatë një ditë me diell, dhe përfekte për tu clodhur në takimet tuaja me miqët dhe familjen. Gjithashtu ka edhe një garazh të ngjitur në trupin e shëpis.
Plani i thjeshtë dhe funksionalë e bën shtëpinë të rehatshme për të jetuar për vite me rradhë. Shtëpia është e ndarë në dy zona: në zonën e ditës e cila është e vendosur në katin përdhes dhe zonën e natës e vendosur në katin e parë. Në zonën e ditës e ka një hapësirë për një zyrë të madhe dhe të ndritshme në shtëpi dhe me kuzhinë të rehatshme e kombinuar me dhomën e ndjenjës. Seksioni i natës i shtëpisë është i vendosur në katin e parë, një dhomë e madhe është dhoma kryesore e gjumit (e dizajnuar që të përdoret nga prindërit) dhe ato më të vogla janë dhoma gjumi për fëmijët. Përveç kësaj, dhoma gjumi kryesore ka edhe një hyrje për në ballkon i cili është mjaft i madhë, dhe është i mbuluar.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.