Plane per Shtepi – Kodi 027

  • Plane per Shtepi - Kodi 027
    Plane per Shtepi - Kodi 027
  • Plane per Shtepi - Kodi 027
    Plane per Shtepi - Kodi 027

Plane per Shtepi – Kodi 027

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 9.75 m

Përshkrimi:
Eshtë një dizajn atraktive me një arkitekturë moderne që me guxim ju referohet dizajneve avantgarde perëndimore. Ka një trup dinamik, të bukur dhe bartë vlera të reja dhe unike të arkitekturës moderne.
Në katin e parë ka një garazh për dy makina, dy motoçikleta dhe një hapësir të gjërë për ruajtjen e gjërave shtëpiake. Një hyrje e mbuluar çon në sallën e gjërë.
Zona e ditës përmban dhomën e ndjenjës pjesërisht kombinuar me dhomën e ngrënies. Nga të dy dhoma ju mund të ecin lirshëm në tarracë të madhe e të mbuluar. Kuzhinë është projektuar si një dhomë e veçantë dhe është e pajisur me një magazin. Në katin përdhesë ka edhe një dhomë shtesë, një banjo të rehatshme me një dush dhe një dollapë të ndërtuar nën shkallë.
Zona natës në katin e parë përmban tre dhoma gjumi të mëdha, secila prej tyre me një hyrje në tarracë, një banjo të madhe të kombinuar me një dhomë lavanderi dhe një dollap për veshjet. Një tjetër element që e dallon këtë dizajn është një dhomë gjërë audio dhe një tavan me xham mbi dhomën e ndenjjes, që ju mundëson të shikoni qiellin.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.