Plane per Shtepi – Kodi 029

 • Plane per Shtepi - Kodi 029
  Plane per Shtepi - Kodi 029
 • Plane per Shtepi - Kodi 029
  Plane per Shtepi - Kodi 029
 • Plane per Shtepi - Kodi 029
  Plane per Shtepi - Kodi 029
 • Plane per Shtepi - Kodi 029
  Plane per Shtepi - Kodi 029
 • Plane per Shtepi - Kodi 029
  Plane per Shtepi - Kodi 029
 • Plane per Shtepi - Kodi 029
  Plane per Shtepi - Kodi 029

Plane per Shtepi – Kodi 029

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe
Lartësia: 7.1 m

Përshkrimi:
Shtepi te Bukura, ku hartimi i kësaj shtepi moderne dallon shum nga shtëpit tjera. Ka trupin në formë të kubit dhe detajet tjera dekorative nga guri e bëjnë këtë shtëpi që të ketë një pamje elegante.
Pjesa e brendëshme është e rehatshme dhe e bollshme. Kati përdhesë ka një përbërje të thjeshtë me zonën për qëndrim ditor që përmban dhomë e ndejës me oxhak te montuar, dhomë ngrënies dhe një kuzhinë shum funksionale. Kjo pjesë e shtëpisë hapet në terracën që gjendet në kopsht me anë të derës rrëshqitëse. Vlera e shtuar në këtë shtëpi është hyrje private për në kopësht nga dhoma e gjumit që ka të ndërtuar një dollap dhe banjon. Koridori kombinon me njëri-tjetrin të gjithë dhoma dhe zona e shtëpisë. Në katin e parë ka dy dhoma gjumi të mëdha, një sallë, një dollap të përbashkët të ndërtuar për veshjet dhe banjon. Një tjetër avantazh të një nga dhomave të gjumit është një hyrje për në tarracë që e bën këtë dhomë unike dhe origjinale.
Kjo shtëpi është e përkryer për ata që kërkojnë një shtëpi origjinale dhe të jashtëzakonshme që do të përshtaten një familje mjaft të madhe.

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.