Plane per Shtepi – Kodi 030

  • Plane per Shtepi - Kodi 030
    Plane per Shtepi - Kodi 030
  • Plane per Shtepi - Kodi 030
    Plane per Shtepi - Kodi 030

Plane per Shtepi – Kodi 030

Detalet:
Bodrum: Po
Garazh: Për më shumë se dy makina
Lartësia e shtëpisë : 7,5 m
Oxhak (kamin): Po

Përshkrimi:
Kjo shtëpi është jashtëzakonisht e bukur, ka dizajn modern, dhe është ideale për ato familje që kanë një numër më të madhë të anëtarëve. Përbëhet prej 2 pjesëve, bodrumit dhe katit përdhes. Bodrumi ka një sipërfaqe prej 440.32 m², ku ka hapësira për fitnes, sauna, dhomën për zbavitje, dhomën për kinema, dhe garazhën që ka sipërfaqe prej 230 m².
Kurse kati përdhes ka një sipërfaqe prej 272 m². Ka nje dhomë të ndejës me sipërfaqe prej 46 m², dhomën e ngrënies, kuzhinën, dhomat e gjumit etj…

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.