Plane per Shtepi – Kodi 033

  • Plane per Shtepi - Kodi 033
    Plane per Shtepi - Kodi 033
  • Plane per Shtepi - Kodi 033
    Plane per Shtepi - Kodi 033

Plane per Shtepi – Kodi 033

Detalet:
Garazh: Po
Nivelet: Nje katshe
Lartësia: 6.68 m

Kati përdhesë:
3 dhoma gjumi
Dhoma e ndejës
Dhoma e ditës ngjitur me kuzhinën
Garazh për dy makina
Magazina
WC

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.