Plane per Shtepi – Kodi 041

  • Plane per Shtepi - Kodi 041
    Plane per Shtepi - Kodi 041
  • Plane per Shtepi - Kodi 041
    Plane per Shtepi - Kodi 041

Plane per Shtepi – Kodi 041

Detalet:
Garazh: Me garazh
Nivelet: Dy katshe

Kati përdhesë (Kati i parë):
Dhoma e ndejës
Dhoma e ditës
Kuzhina
Garazh
Magazina
Nxemje Qendrore
WC

Kati i parë (Kati i dytë):
Dhoma kryesore e gjumit, që ka banjon të veqant në dhomë
3 dhoma gjumi standarte
Banjo e përbashkët
Terracë

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

Plane per Shtepi që mund të ju pëlqejn...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.