Plane per Shtepi – Kodi 044

  • Plane per Shtepi - Kodi 044 - 1
    Plane per Shtepi - Kodi 044 - 1
  • Plane per Shtepi - Kodi 044 - 2
    Plane per Shtepi - Kodi 044 - 2
  • Plane per Shtepi - Kodi 044 - 3
    Plane per Shtepi - Kodi 044 - 3

Plane per Shtepi – Kodi 044

Detalet:
Garazhdë: Po
Lartësia 8.37 m

Kati përdhes:
Hyrja
Koridori dhe shkallët
Kuzhina
Depo
Dhoma e ndejës dhe dhoma e ngrënies
Zyre pune/Dhome gjumi
Koridori dhe shkallët
Banjo
Magazina
Garazhda

Kati 1:
Koridori dhe shkallët
Banjo
Dhomë e fjetjes
Dhomë e fjetjes
Garderobe
Dhomë e fjetjes
Banjo

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.