Plane per Shtepi – Kodi 045

 • Plane per Shtepi - Kodi 045 - 1
  Plane per Shtepi - Kodi 045 - 1
 • Plane per Shtepi - Kodi 045 - 2
 • Plane per Shtepi - Kodi 045 - 3
  Plane per Shtepi - Kodi 045 - 3
 • Plane per Shtepi - Kodi 045 - 4
  Plane per Shtepi - Kodi 045 - 4
 • Plane per Shtepi - Kodi 045 - 5
  Plane per Shtepi - Kodi 045 - 5
 • Plane per Shtepi - Kodi 045 - 6
  Plane per Shtepi - Kodi 045 - 6
 • Plane per Shtepi - Kodi 045 - 7
  Plane per Shtepi - Kodi 045 - 7

Plane per Shtepi – Kodi 045

Detalet:
Garazhda: Po

Kati perdhes:
1. Holli
2. Koridori
3. Tualeti
4. Dhoma
5. Banjo
6. Garderoba
7. Dhomë ngrënie
8. Kuzhine
9. Depo
10. Dhome e ndenjes
11. Garazha
12. Teraca

Kati pare:
1 Shkallë
2 Koridori
3 Banjo
4 Dhoma ghumit
5 Dhoma gjumit
6 Dhoma gjumit
7 Teraca

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.