Plane per Shtepi – Kodi 051

 • Plane per Shtepi - Kodi 051 - 1
  Plane per Shtepi - Kodi 051 - 1
 • Plane per Shtepi - Kodi 051 - 2
  Plane per Shtepi - Kodi 051 - 2
 • Plane per Shtepi - Kodi 051 - 3
  Plane per Shtepi - Kodi 051 - 3
 • Plane per Shtepi - Kodi 051 - 4
  Plane per Shtepi - Kodi 051 - 4
 • Plane per Shtepi - Kodi 051 - 5
  Plane per Shtepi - Kodi 051 - 5
 • Plane per Shtepi - Kodi 051 - 6
  Plane per Shtepi - Kodi 051 - 6

Plane per Shtepi – Kodi 051

Kati përdhes (Kati i parë):
Para hyrje
Garazhë për një veturë
Dhomë e ditës
Kuzhinë (e hapur dhe vazhdon në dhomën e ditës)
Dhomë gjumi
Magazinë
Banjo dhe tushë kabinë

Kati parë (Kati i dytë):
Dhomë gjumi kryesore (me banjo, tushë kabinë dhe garberob brenda dhomës)
Dhomë gjumi (me garberob brenda dhomës)
Dhomë gjumi (me garberob brenda dhomës)
Dhomë gjumi (me garberob brenda dhomës)
Banjo me tushë kabinë

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.