Plane per Shtepi – Kodi 052

 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 1
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 1
 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 2
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 2
 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 3
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 3
 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 4
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 4
 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 5
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 5
 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 6
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 6
 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 7
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 7
 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 8
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 8
 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 9
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 9
 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 10
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 10
 • Plane per Shtepi - Kodi 052 - 11
  Plane per Shtepi - Kodi 052 - 11

Plane per Shtepi – Kodi 052

Kati përdhes (Kati i parë):
Para hyrje
Garazhë për dy vetura
Dhomë e ditës ( ka dalje në pjesën e pasme të shtëpis në kopësht/pishinë)
Kuzhinë (e hapur dhe vazhdon në dhomën e ditës)
Dhomë gjumi
Magazinë
Banjo dhe tushë kabinë

Kati parë (Kati i dytë):
Sallonë
Dhomë gjumi kryesore (me garberob brenda dhomës)
Dhomë gjumi
Dhomë gjumi
Banjo me tushë kabinë

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

Plane per Shtepi që mund të ju pëlqejn...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.