Plane per Shtepi – Kodi 063

  • Plane per Shtepi - Kodi 063 - 1
    Plane per Shtepi - Kodi 063 - 1
  • Plane per Shtepi - Kodi 063 - 2
    Plane per Shtepi - Kodi 063 - 2

Plane per Shtepi – Kodi 063

Plane per Shtepi me dy hyrje, plane per shtepi dy katshe, Shtepi per dy familje, me hyrje dhe garazha të veqanta.

Kati përdhes (Kati i parë):
Para hyrje
Garazhë për dy vetura
Dhomë e ditës ( ka dalje në pjesën e pasme të shtëpis në terasë)
Kuzhinë (e hapur dhe vazhdon në dhomën e ditës)
Dhome gjumi
Terase
Magazinë
Banjo

Kati parë (Kati i dytë):
Dhomë gjumi kryesore (me banjo me tushe kabine dhe garberob te veqant)
Dhomë gjumi
Dhomë gjumi
Dhomë gjumi
Garderobe e veqant
Banjo me tushë kabinë

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.