Plane per Shtepi – Kodi 097

 • Plane per Shtepi - Kodi 097 - 1
  Plane per Shtepi - Kodi 097 - 1
 • Plane per Shtepi - Kodi 097 - 2
  Plane per Shtepi - Kodi 097 - 2
 • Plane per Shtepi - Kodi 097 - 3
  Plane per Shtepi - Kodi 097 - 3
 • Plane per Shtepi - Kodi 097 - 4
  Plane per Shtepi - Kodi 097 - 4
 • Plane per Shtepi - Kodi 097 - 5
  Plane per Shtepi - Kodi 097 - 5
 • Plane per Shtepi - Kodi 097 - 6
  Plane per Shtepi - Kodi 097 - 6

Plane per Shtepi – Kodi 097

Tipi: Perdhes + 0 kate

Kati perdhes (Kati i parë):
Dhome e dites
Kuzhine
Tryezari
Banjo
Banjo me tushe kabine
Dhome gjumi kryesore
Dhome gjumi per femije
Dhome gjumi per femije
Garazhe per nje veture
Magazine

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

Plane per Shtepi që mund të ju pëlqejn...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.