Plane per Shtepi – Kodi 137

 • Plane per Shtepi - Kodi 137 - 1
  Plane per Shtepi - Kodi 137 - 1
 • Plane per Shtepi - Kodi 137 - 2
  Plane per Shtepi - Kodi 137 - 2
 • Plane per Shtepi - Kodi 137 - 3
  Plane per Shtepi - Kodi 137 - 3

Plane per Shtepi – Kodi 137

Kati perdhes (Kati i parë):
Salloni
Kuzhina Moderne me Trepezari
Dhome gjumi kryesore
Dhome gjumi per femije
Dhome gjumi per femije
Banjo
Banjo me tushe kabine
Ballkone/Terasa

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

1 Response

 1. Faik Feka says:

  Pershendetje.. kjo shtepija me kod 137 sa do te kushton nese ju e kryni punen vet ne ket menyr se si duket keshtu.peafersisht se dihet se exakt ësht po thuaj e pa mundur me dit .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.