Plane per Shtepi – Kodi 152

 • Plane per Shtepi - Kodi 152 - 1
  Plane per Shtepi - Kodi 152 - 1
 • Plane per Shtepi - Kodi 152 - 2
  Plane per Shtepi - Kodi 152 - 2
 • Plane per Shtepi - Kodi 152 - 3
  Plane per Shtepi - Kodi 152 - 3
 • Plane per Shtepi - Kodi 152 - 4
  Plane per Shtepi - Kodi 152 - 4

Plane per Shtepi – Kodi 152

Kati perdhes (Kati i parë):
Dhome e dites (e stilit te hapur, ku Kuzhina ka edhe nje Tryezaria)
Kuzhine Moderne
Tryezari
Zona e kaminit Montues
Dhome gjumi kryesore (me garderobe, banjo dhe tushe kabine brenda dhomes)
Dhome gjumi per femije (me garderobe, banjo dhe tushe kabine brenda dhomes)
Dhome gjumi per femije (me garderobe, banjo dhe tushe kabine brenda dhomes)
Dhome gjumi per musafir (me banjo dhe tushe kabine brenda dhomes)
Nxemje Qendrore
Banjo
Garazhd
Pushimore

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

1 Response

 1. Visar says:

  sa metra me sa esht shtepia apo shkurt sa kushton me qelsa ne dor.. ju flm per mirkuptim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.