Plane per Shtepi – Kodi 164

  • Plane per Shtepi - Kodi 164 - 1
    Plane per Shtepi - Kodi 164 - 1
  • Plane per Shtepi - Kodi 164 - 2
    Plane per Shtepi - Kodi 164 - 2

Plane per Shtepi – Kodi 164

Kati perdhes (Kati i parë):
Dhome e dites
Kuzhine Moderne
Depo e ushqimit
Tryezari
Zona e kaminit montues
Dhome gjumi kryesore (me banjo, tushe kabine, dhe garderob brenda dhomes)
Dhome gjumi per femije
Dhome gjumi per femije
Garazh per dy vetur
Banjo me tushekabine
Nzemja qendrore

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.