Plane per Shtepi – Kodi 169

 • Plane per Shtepi - Kodi 169 - 1
  Plane per Shtepi - Kodi 169 - 1
 • Plane per Shtepi - Kodi 169 - 2
  Plane per Shtepi - Kodi 169 - 2
 • Plane per Shtepi - Kodi 169 - 3
  Plane per Shtepi - Kodi 169 - 3
 • Plane per Shtepi - Kodi 169 - 4
  Plane per Shtepi - Kodi 169 - 4

Plane per Shtepi – Kodi 169

Kati perdhes (Kati i parë):
Hyrje
Dhome e dites
Dhome gjumi
Kuzhine Moderne me depo ushqimi
Tryezari
Nxemje qendrore
Zona e kaminit ne dhomen e dites
Garazhd per nje veture
Banjo
Verandë

Kati pare (Kati i dytë):
Dhome gjumi kryesore (me banjo, tushe kabine, dhe garderob brenda dhomes)
Dhome gjumi per femije
Dhome gjumi per femije
Balkone
Banjo me tushe kabine

*Gjdo detaj i brendeshem i shtepis mund te modifikohet sipas deshires se klientit.

Për informata tjera, ju lutemi na kontaktoni në:
Mobil: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

VËRETJE: Në rast se ju ofrohet dhe ju pranoni që projekti i kësaj shtëpie të realizohet nga persona tjerë të pa përngjeshem dhe jo profesionist, kompania jone NUK MERR asnjë përgjegjësi kur rezultati përfundimtar i shtëpisë të mos jetë ai i dëshiruari, dhe i gjithë investimi juaj te shkoj DËM.

MOS HARRONI, SHTËPIA NDËRTOHET VETËM NJË HERË.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.