Tagged: Plane per Shtepi me Bodrum

Plane per Shtepi me Bodrum, jane tip i shtepi te bukura, te cilat si hapesir shtes te plane per shtepi kane edhe Bodrumin. Bodrumi i jep me shum hapesire pjeses se larte te shtepis (katit perdhes dhe katit te pare) qe ajo te shfrytezohet ne menyren maksimale te mundeshme, dhe mos te humben hapesira qe do te shfrytezoheshin per ndonje qellim tjeter ne etazhitetin e larte te shtepis.

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.