Tagged: Plane per Shtepi me dy hyrje

Plane per Shtepi me Dy Hyrje, jane shtepi te dizajnuar per dy familje, te cilat kane nje pamje te Shtepi te Bukura, mirepo te dizajnuar si nga brenda ashtu edhe nga fasada e jashteme ne ate menyre qe jene te bukura per sy ashtu dhe te shfrytezuara nga brenda per dy familje.

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.