Tagged: Plane per Shtepi me Garazh

Plane per Shtepi me Garazh, shtepi te bukura me Garazh te cilat kane nje pamje shum te bukur dhe gjithashtu me nje shfrytezueshmeri maksimale, gjithashtu garazhda i jep nje virtyt edhe me te madhe ketyre shtepive.

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.