Tagged: Plane per Shtepi Private

Plane per Shtepi Private, ju ofrone projekte per shtepi te cilat jane te punuar dhe ideuar nga arkitektet tane. Pasi qe shtepia ndertohet vetem nje here, ne ju planifikojm gjdo hapesir te shtepis me idet me moderne te arkitektures.

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.