Tagged: Plane per Shtepi te Vogla

Plane per Shtepi te Vogla, ju ofron plane per shtepi nje katshe, te cilat kane nje komoditet shum te madhe, jane ekonomike dhe njekohesisht shum te shfrytezueshme.

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.