Tagged: Plane per Shtepi tre Katshe

Plane per Shtepi tre Katshe, shtepi te bukura tre kateshe, te cilat jane moderne te medha dhe jane te parapara per familjet te medha te cilat kane nje numer te madhe te anetareve.

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.