Shtepite e bukura te Kosoves – Emisioni 2

Shtepi te bukura ne Kosove, eshte emision nga autori Abaz Krasniqi dhe transmetohet ne Radio Televizionin 21 ( RTV21 ).

Nese ju pelqen kjo shtepi, dhe nese deshironi qe shtepia e juaj e ardhshme te jete e bukur po si kjo, ateher kontaktoni sherbimin tone te klienteve dhe konsultohu per projektimin e shtepis tuaja.

Per konsultime ju lutemi na kontaktoni në:
Mobile: +37745465345
Viber & Whatsapp: +37745465345
E-Mail: planepershtepimoderne@hotmail.com

Konsultimet jane FALAS, PA PAGES.

Mos harroni, SHTEPIA NDERTOHET VETEM NJE HERE.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Na vjen keq, por ju nuk jeni i autorizuar per te shkarkuar kete projekt. Mos harro, VJEDHJA me LIGJ konsiderohet KRIM, ndersa me RELIGJION konsiderohet MEKAT.